Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17-2-2023 ο ετήσιος χορός του συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Αθήνας - Πειραιά "Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ".

 


Μετά από δύο χρόνια παύσης των χειμερινών εκδηλώσεων (Κοπή πίτας & Ετήσιος χορός) επανήλθαμε και σ’ αυτήν τη δραστηριότητα, επιλέξαμε μια ευρύχωρη αίθουσα εκδηλώσεων χωρίς συνωστισμό, με εξαιρετική ορχήστρα λαϊκής και παραδοσιακής  μουσικής , καλό φαγητό, κρασί - αναψυκτικά απεριόριστα και άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό και τον ιδιοκτήτη κ. Ηλία Μακρή.

  Το χορευτικό μας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία παραδοσιακούς χορούς και εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα. Παράλληλα τα παιδιά κράτησαν το κέφι της μεγάλης μας παρέας σε υψηλούς τόνους, δείχνοντας τη ζωντάνια της νεολαίας μας.

  Η λαχειοφόρος αγορά με 45 εξαιρετικά δώρα, που προσφέρθηκαν από φίλους και συγχωριανούς, αλλά και αγοράστηκαν από το Ταμείο του συλλόγου κύλησε πολύ καλά.

  Το γλέντι ήταν πραγματικά ξεχωριστό και όλοι οι παρευρισκόμενοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους, μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

  Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, συγχωριανούς, φίλους και συγγενείς και μας έδειξαν έμπρακτα με την παρουσία τους, την αναγνώριση του πλούσιου πολιτιστικού έργου του συλλόγου μας.

  Ευχαριστούμε θερμά τους προσκεκλημένους μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους:

  Τον κ. Γιάννη Μουρτζιάπη, υποψήφιο βουλευτή στο νομό Αιτ/νίας με το ΠΑΣΟΚ, τον κ. Σάκη Τορουνίδη, πρώην Δήμαρχο του δήμου Ινάχου, τον κ. Βασίλη Ταλιούρα, πρόεδρο της κοινότητας Χαλκιοπούλων, τον κ. Θανάση Κουρέτση, πρόεδρο της ΟΣΥΒΑ και του συλλόγου Περδικακιωτών, τον κ. Άρη Μέρκο αντιπρόεδρο της ΟΣΥΒΑ, την κ. Χρυσάνθη Σαλαούνη, μέλος του Κ.Σ. της ΟΣΥΒΑ, τον κ. Βαγγέλη Σαγανά,  μέλος του Κ.Σ. της ΟΣΥΒΑ, την κ. Έφη Τσιούφη, πρόεδρο του συλλόγου Αυλακιωτών, τον κ. Φάνη Κοντοχρήστο, πρόεδρο του συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού, τον κ. Σπύρο Καραδήμα, αντιπρόεδρο του συλλόγου Στανιατών, τον κ. Αλέκο Σάββα, επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΝΣΥ, τον κ. Γιώργο Κανελλόπουλο, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του βουλευτή του νομού μας κ. Κώστα Καραγκούνη, την κ. Δήμητρα Κεχαγιά, μέλος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή του νομού μας κ. Σπήλιου Λιβανού, τον κ. Δημήτρη Κουτσιαύτη, αντιστράτηγο ΓΕΣ.

  Η παρουσία και η συμμετοχή των Χαλκιοπουλιτών στον ετήσιο χορό μας δεν ήταν ικανοποιητική. Τα πολλά πένθη, ο φόβος του κορονοϊού και η συνήθεια της απομόνωσης από κοινωνικά γεγονότα, η οικονομική δυσπραγία και άλλοι επί μέρους προσωπικοί λόγοι, συνετέλεσαν σε ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Η μικρή συμμετοχή, δεν βοήθησε και τα έσοδά μας, που είναι απαραίτητα και αναγκαία για την αντιμετώπιση των ετήσιων παγίων εξόδων της αιθούσης μας.

  Ελπίζουμε αυτή η έλλειψη παρουσίας, να είναι μια παρένθεση και να μας εκπλήξετε σε επόμενες δραστηριότητες και εκδηλώσεις του συλλόγου μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΤΟ Δ.Σ.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου